Sponsoren

KaartjeGeluk, de persoonlijke online kaartjeswinkel van Wihabo.

Een webshop met een grote collectie kaarten voor elk geluksmoment. Baby op komst? Binnenkort trouwen of feest om een verjaardag of jubileum te vieren? KaartjeGeluk biedt voor elke gelegenheid een mooi kaartje.

Staat jullie idee niet op onze site? Niets is ons te gek! Stuur ons een mailtje met jullie wensen en dan komen we er samen wel uit. Naast al die kaartjes hebben we ook nog hele leuke en supervoordelige wenskaarten sets. Genoeg redenen om een keer een kijkje te nemen bij ons.

Tot snel!

Liefs,
Marieke en Maartje

 

https://kaartjegeluk.nl/


*VOORSTELLEN*

Mijn naam is Michelle Bongers, de eigenaresse van Little Adventure. Geboren en getogen in Boekel, dus de plaats van de Baby Spa was natuurlijk snel gevonden. Zelf ben ik een zorgzaam type die graag voor iedereen klaar staat, dus jouw baby is in goede handen. Naast de zorgzaamheid, is de Brabantse gezelligheid uiteraard aanwezig.

Begin 2022 heb ik mijn eigen Baby Spa geopend, iets waar ik ontzettend trots op ben. Met veel liefde bied ik de baby’s van Boekel en omstreken de plek om tot rust te komen en heerlijk te genieten.

Little Adventure is gevestigd in het mooiste winkelstraatje van Boekel: de Mouthoeve. Ik heb onwijs veel zin om jou en je kleintje te mogen ontvangen in mijn Baby Spa en jullie te laten genieten van alle voordelen van het floaten en de Shantala massage

 

Tot snel!

Liefs, Michelle 

 

https://www.littleadventurespa.nl/


Van Dommelen luxe verpakking is een bedrijf dat zicht bezighoud met de verkoop van luxe verpakkingen voor o.a winkeliers en industrie.

Dit gaat van kadopapier, draagtasjes, decoraties, etiketten tot krullinten. Wij zijn actief on route, maar ook online bieden wij onze producten aan.

Kijk maar eens op www.mooipapier.com


Mijn naam is Daniëlle Janssen, trotse eigenaresse van Feevi babyspa in Veghel. 

Vanaf het eerste moment ben ik helemaal verliefd op het concept! 

Naast dat floaten heel erg ontspannen is, bied het ook nog vele gezondheidsvoordelen. 

Toen onze oudste dochter 8 jaar geleden werd geboren en zij een huil baby bleek te zijn was er vrij weinig bekend over babyspa’s en hun positieve werking.  

Achteraf gezien had het ons toen ontzettend kunnen helpen. 

 

Inmiddels mag ik zelf dagelijks genieten van alle lieve baby’tjes die hier komen voor een float sessie. De ene puur voor ontspanning en een quality-time momentje met mama en papa, de andere om bijvoorbeeld darmkrampjes of slaap problemen te verlichten. 

Tevens kan de shantala babymassage die ik daarnaast ook aanbied extra ondersteuning geven. 

 

Ik doe mijn werk met ontzettend veel passie en plezier. 

En stop in iedere sessie een stukje liefde. 

Ik bied een luisterend oor wanneer dit nodig is, en zal er zijn voor jullie! 

Kom je snel een keer genieten? 

 

Liefs Danielle  

Feevi babyspa

 

https://feevi.nl/