Deelnemers

http://hetfotoatelier-laarbeek.nl/

 

Het Fotoatelier van Laarbeek, Liesbeth fotografeert alles wat voor haar camera wil komen.

 

https://www.nuuwathome.nl/

 

Dé webshop met mooie, vernieuwende eyecatchers voor in huis. Om jouw interieur nóg mooier te maken en ervoor te zorgen dat je jezelf helemaal thuis voelt.

https://www.rondommama.nl/

 

Rondom Mama biedt meerdere zwangerschapscursussen aan die jou helpen goed voorbereid en vol zelfvertrouwen de bevalling in te gaan.

https://studiojoon.nl/


Webshop vol met toffe items bedrukt naar keuze. Joni personaliseert kleding, accessoires, etc. Er is veel mogelijk kijk maar eens op haar website!

Creatief met aArts,

dat ben ik Gerrianne Aarts. Creatief in de brede zin van het woord. Zo kun je bij mij terecht voor creatieve kinderfeestjes, leuke workshops voor volwassenen, schminken en creatieve activiteiten tijdens evenement of uw (bedrijfs)feest. Ik kom hiervoor op locatie, maar de groepen tot 12 personen zijn ook van harte welkom in mijn werkruimte aan huis. Ook vind ik het leuk op groepsactiviteiten op maat te maken, dit kan uiteraard creatief maar ook actief in vorm van een leuk spel.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden kijk dan eens op www.creatiefmetaarts.nl  of bel/mail naar 06-34048387 of info@creatiefmetaarts.nl

https://www.facebook.com/fiepke

Mooie handgemaakte creaties voor de babykamer.
Denk hierbij aan een ledikant dekentje, aankleedkussenhoes, wikkeldoek, commodemandjes en nog veel meer! Ook naar wens in hippe kleurencombinaties!

https://www.dehoutstudio.nl/

De Hout Studio maakt en levert houten producten met liefde en kwaliteit. Bijzondere en persoonlijke producten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk eens in de webshop! 

https://www.cakesandbabystuff.nl/

 

Of je nu op zoek bent naar verjaardagstaarten, babyshowertaarten, gender reveal taarten, bruidstaarten of themataarten, Sascha bakt voor elke gelegenheid! 

https://www.funckylife.nl/

 

De meidenwebshop vol handmade goodies! Een breed accessoires label, van kraamcadeautjes tot tassen. Hou je van handgemaakte accessoires dan ben je bij Funcky Life aan het juiste adres.

http://gewooninspiratie.nl/

Vanuit Gewoon Inspiratie kijkt Sandra graag met jou mee om nét die unieke twist in je woning toe te voegen. Een ontwerp voor je baby, kinder- en/of speelkamer kan uitkomst bieden in een periode waarin je toch al zoveel keuzes moet maken!

https://www.damesdekkers.nl/

 

Handmade baby- en kinderkleding in de maten 50 t/m 128, voor jongens én meisjes!